Ce înseamnă viata perfecta?

Citeam la un moment dat pe Facebook un citat de-ăla deștept care zicea o treaba simpla: daca ai probleme, tine-le pentru tine. Bine, normal ca zicea intr-un limbaj mai drăguț, nu asa pe direct, dar cam aia e ideea!
Ne apuca pe noi, o data la ceva vreme sa ieșim la cafele cu prietenii si începem sa ne spunem durerile. După ce ne uscam gura povestind, plecam de acolo cu o senzatie. De câte ori e de bine senzatia aia? De câte ori pleci de acolo cu senzatia ca e tare bine sa vorbești cu cineva? In ultimii ani, din ce in ce mai des, după o experiența de genul asta….regret. Si atât!

Am avut de curând o experiența de-asta cand eu m-am apucat sa zic tot ce mai patisem. Stai sa vezi, pai de soacra, pai de copil, vai, da’ barbatu’!!!! Si după ce termin eu de povestit, cu broboane de sudoare pe frunte, primesc o replica de genul „viata mea e chiar minunata! Totul e perfect!” Faza la care am rămas ușor blocată. Va dați seama cam cat de intens a fost valul de frustrare care m-a cuprins?

Credem ca avem prieteni buni, dar din păcate relațiile de prietenie adevarata parca au dispărut! Suntem atât de image conscious încât inclusiv între prieteni promovam o imagine. Doamne ferește sa creadă vreunul ca suntem normali, iar pozele alea perfecte de pe Facebook erau o făcătură!

Oameni buni, relaxați-va! Toata lumea are probleme! Fac parte din chestia aia reala, care se numește viata! Iar perfecțiunea aia proiectata…știm ca nu e pe bune! Asa ca atunci cand ieșiți la o relaxare cu prietenii va puteți scoate coada de matura din fund si chiar sa va relaxați. Avem asa de puțin momente de-astea, încât e păcat sa nu ne bucurăm de ele!

Si copilul meu e genial, si sotul e minunat, iar socrii ma ajuta fantastic de tare! Asta nu înseamnă ca nu am momente in care imi vine sa ma urc pe pereți de nervi produși de copilul meu cel genial, sau ca nu exista faze in care imi vine sa ii scot ochii sotului meu cel minunat! De socrii, săracii ce sa mai zic! :-)))) Repet: asta e viata reala! Nu vad de ce ar trebui sa o ascund! Si nici nu o voi face! Doar ca o sa am grija sa nu vin cu karma mea negativă in viata ta perfecta! 😉
Fiecare cu perfecțiunea lui!

IMG_0921.PNG

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: