Prima

Cand am o pagina goala in fata, intotdeauna mi se pare greu!

Aseara ma gandeam ca ar trebui sa imi fac un blog pentru ca in permanenta am multe de spus, asa ca mi-ar fi mai simplu sa le scriu. Asa macar nu ma intrerupe nimeni!

A doua problema este sa ma decid asupra temelor.

Hmmm… Pai va trebui sa aleg intre activitatile care imi plac: desen, pictura, gastronomie, pescuit, citit, calatorii.

In ultima vreme sunt din ce in ce mai pasionata de desen si pictura. De vreun an am tot facut schite pe acasa. Unele in creion, altele pastel, altele carbune. Problema majora a fost sa trec la culori. Asta a fost momentul in care m-am decis ca trebuie sa merg la un curs. Am cautat timp indelungat un curs care sa fie in timpul saptamanii si in timpul zilei, pentru ca eu de vreun an sunt acasa cu bebe. Vroiam foarte mult sa gasesc o atmosfera calda, care sa ma incurajeze, nu sa ma constranga. Pur intamplator, dupa ce am incercat o multime de variante comerciale de cursuri carora le lipsea „human touch-ul”, am ajuns si la atelierul Sultana. Mi-a placut in primul rand ca este un business de familie, care a fost facut din suflet, din pasiune, nu neaparat din dorinta de a castiga un ban. Oricum, pentru doritori, ii recomand cu drag. Vineri a fost prima lectie si am fost foarte incantata de rezultat.

De saptamana viitoare o sa postez si poze ca sa fiu mai convingatoare! 🙂

Acum ma retrag in glorie!

5 gânduri despre &8222;Prima&8221;

  1. Nico, felicitari, sper sa iti iasa si sa faci ceea ce-ti place. Un sfat – nu te gandi din prima faza cum sa faci bani, gandeste-te sa faci cat mai bine ceea ce-ti place si banii vor veni…cumva… cand va fi momentul.
    Bafta!

    Apreciază

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: