Bebe

Astazi a facut bebe 1 an. Sa nu credeti ca s-a comportat el diferit pentru ca e ziua lui! Singura lui mare frustrare pe ziua de azi a fost ca toata lumea se repede la el sa il pupe, chestie care nu-l bucura foarte tare.

Cand am crezut prima data ca am ramas insarcinata ma gandeam ca ar fi fost bine sa se fi intamplat putin mai tarziu. Mi-ar fi placut sa mai copilarim putin. Cand mi-am facut primul test de sarcina si a iesit negativ am dat in cealalta extrema: am inceput sa plang. Deja ma obisnuisem cu ideea ca voi avea un bebe si mi se parea o maaare realizare! Cand am refacut testul si mi-a iesit pozitiv deja eram convinsa ca va fi o super experienta.

Am avut o sarcina foarte frumoasa si usoara. Au mai fost probleme, dar la un an dupa nu prea ti le mai amintesti! Cand ma uit acum la poze si ma vad ce balena eram, zau ca nu stiu cum imi spunea lumea ca sunt o gravida draguta! Din complezenta cred!

Inainte cu cateva saptamani sa nasc deja ma apucasera fricile! F…! Eu trebuie sa il scot pe-asta pe undeva! Dupa ce il scot trebuie sa ii fac baie! Cum doamne iarta-ma se tine copilu’ la baie? Si multe altele pe care nu are sens sa le prezint! Cine a trecut prin experienta asta cred ca stie la ce ma refer!

L-am „scos” si de-acolo! Asta e o alta experienta pe care nu vreau sa o dezvalui! 😀

Am ajuns cu el acasa, am trecut de perioada de colici, acum avem si niste dinti, sambata ne luam si motul!

Mda! Si azi face un an! La multi ani, bebeluc!

6 gânduri despre &8222;Bebe&8221;

  1. LA MULTI ANI, puiutz mic! Sa te faci mare, sanatos si sa realizezi in viata tot ce iti vei propune!
    Dragi parinti, sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el si sa va iubiti mult!

    Apreciază

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: