24 vs neveste disperate

Nu stiu cati dintre voi ati cazut in patima lui 24. Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba o sa fac un scurt rezumat: este un serial despre diverse comploturi in Statele Unite care cu bombe nucleare, care cu ucidere de presedinti, altele cu atacuri cu avioane etc. Toate comploturile sunt rezolvate de unicul Keifer Sutherland, si totul se intampla in… surpriza… 24 de ore!

Eu povestesc aici putin peiorativ, dar acum vreo doi ani am facut cu sotul meu un maraton de vazut cele 6 serii a cate 24 de episoade, de nici nu va vine sa credeti! Norocul a fost ca pe vremea aia nu aveam copilul, ca altfel murea de foame saracu’! Nu mai spun ca nefiind bebe puteam fuma in sufragerie, deci pauza nu era necesara! Ce-i ala somn? Ce-i aia mancare? Keifer Sutherland sa traiasca! Si intre noi fie vorba, omu’ asta moare de cateva ori si reinvie, mai ceva ca Lazar!

Nu pot sa va spun ce tristete a fost pe noi cand s-a terminat seria 6. Am urmarit greva scenaristilor din State cu sufletul la gura, ca asta era cauza pentru nefilmarea seriei 7. A durat ceva!!!! In sfarsit s-a terminat si a iesit si seria 7.  Din punctul meu de vedere a fost o dezamagire totala. Probabil ca s-au grabit ca sa recupereze efectele grevei! Toata actiunea era previzibila, mai ales ca stilul se pastra, iar noi aveam la activ 6 serii deja.

Dupa vreun an, cand eram insarcinata si aratam ca o mica balenuta, am ramas acasa in concediul prenatal. Va dati seama ca asta nu mai era perioada de vazut filme cu impuscaturi si morti si sange pe pereti. Prin urmare m-am reorientat. Ce mi s-ar fi potrivit cel mai bine? Haide ca v-ati prins de la titlu! Neveste disperate! 🙂 Si sunt disperate rau fetele alea, dar asa de haioase! Trec prin niste probleme clasice, as putea spune, dar le trateaza cu asa un umor incat incepi sa razi si tu uitandu-te in oglinda! A facut foarte bine la psihic!

Sotul meu era socat de fiecare data cand se uita la cate un episod din film. Nu intelegea cum ma pot distra uitandu-ma la un film de idioti. Si i-am explicat ca exista momente in viata cand nu mai vrei sa gandesti!

Ha, ha! Si mi-am amintit cand l-am dus pe sotul meu la „Sex and the city” filmul, la Plaza! In primul rand ca era singurul barbat de acolo si in al doilea rand, era singurul din toata sala care nu radea. Facea niste fete contrariate la mine cand ma distram copios!

Dupa ceva vreme discutam amandoi gusturile mele pentru filme si a concluzionat ca am in mine cate ceva dintr-un agent antitero si cate ceva dintr-o nevasta disperata! Va dati seama ce combinatie! 🙂

11 gânduri despre &8222;24 vs neveste disperate&8221;

  1. Ai dreptate cu serialele astea care desi nu te indeamna sa gandesti prea mult, totusi iti dau o stare psihica foarte buna.

    Oricum mai rau decat am ajuns eu, adik sa ma hlizesc pe Disney Channel, nu cred ca a mai ajuns cineva.

    Problema e ca nu am de ales decat intre Disney Channel, Kiss TV sau un DVD cu desene Mickey Mouse ClubHouse pe care l-am vazut deja de 100 de ori(e singurul pe care sta Rares cuminte). Poate cand mai creste il obisnuiesc cu HBO ca sa mai vad si eu cate ceva k lumea:)).

    Apreciază

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: