Da-te, bă, la o parte!

Mi se pare absolut incredibil cum poate omul sa tâmpească in doar o săptămana.
Bănuiesc ca ați ieșit si voi pe strada in ultimele doua zile si ați luat-o razna, nu?
Ieri, la ora 9 dimineata tot orașul era blocat. Oriunde te uitai nu vedeai nimic altceva decat o mare de faruri si stopuri. Daca aveai tupeu sa deschizi geamul mai auzeai si tone de claxoane, sirene de ambulanta si înjurături cu duiumul. In general, am o arhiva destul de bogata de înjurături, dar trebuie sa recunosc ca ieri am mai învățat câteva noi, chiar interesante!
Oricum, ieri am stat o ora si jumătate blocată in trafic.

Azi dimineata am insistat sa duc din nou copilul la gradinita. Bai, oamenii s-au tâmpit, clar! Mașinile parcate pe ‘spe rânduri, toti cu broboane de sudoare de la încercările de a ieși din imbarligatura fara a-si juli mașina. Culmea e ca înainte de magica vacanța de 1 săptămana parca se descurcau mai bine. Era si atunci aglomeratie, dar acum parca le-a stagnat mintea si orientarea in spațiu. Mai trebuie sa precizez ca marea majoritate a copiilor e adusă de mame la gradinita, așa ca….va amintiti alea ‘spe rânduri de mașini? Imaginati-vi-le de mașini conduse de femei! E foarte distractiv sa le auzi cum înjura sau cum se directioneaza: „da-te, draga, puțin mai înapoi, nu vezi ca nu am loc?”, „hai ca esti proasta!”, „n-ai văzut așa Zâna!”. Super funny spectacolul!
Bai, si stau si ma întreb cam cât te poți tâmpi intr-o săptămana? Da-o încolo de strada ca la fel de îngustă era si înainte de vacanța! Ți se șterg instinctele sau uiti cum se parchează? Care e faza?

Din păcate am ajuns așa de inversunati, ca daca doi oameni intra pe un drum îngust in loc sa cedeze unul si sa dea un metru înapoi, chestie care i-ar lua câteva minute, funcție de îndemânare, prefera sa stea juma’ de ora sa se certe ca „bai, nu ai vazut ca intrasem deja? De ce te-ai mai băgat?”, „bai! tu nu ai vazut ca veneam cu viteza? Te iau, te fac, te dreg etc”.

Ei, si iaca așa se blochează toate străzile, ca important nu e sa trecem pe rând cu toții pe drumul îngust, ci sa demostram cine are cojones, cu riscul de a sta cu mașina blocată in aceeași poziție timp de o ora. Ce contează ca mi-am pierdut o ora din viata absolut stupid? Important e ca „l-ai vazut pe fraier? Tot a trebuit sa dea înapoi! Hehehe! Cine e ma smecher?”
Astora imi vine mereu sa le răspund urat, așa cum am învățat eu după niște ani de condus prin București.

See u in traffic, baby! 😉

2 gânduri despre &8222;Da-te, bă, la o parte!&8221;

  1. Acum cateva saptamani, pe langa casa, ies din parcarea de langa metrou si intru pe un drum ingust. In acelasi moment, din sens opus intra un Cayenne. La volan o doamna. Imi dau seama ca, desi ei i-ar fi mai usor sa dea inapoi decat mi-ar fi mie (eu practic trebuia sa reintru in locul de parcare), ea probabil nu stie / nu vrea sa faca asta.

    Cand sa dau inapoi vad ca in spatele meu cineva iesea din aceeasi parcare si intorcea, astfel ca nu aveam cum sa dau inapoi, asa ca astept sa intoarca omul. Dupa cateva zeci de secunde, tanti din Cayenne incepe sa imi dea flash-uri. Da, femeie, am vazut, astept sa am loc.

    Continua sa imi dea flash-uri si inainteaza, cred ca vroia sa ma sperie. Nu prea inteleg cum pentru ca masina mea nu arata in nici un caz a „civila”, e o ditai namila de offroad cu o bara mare de tabla in fata. In final se face loc, dau inapoi, reintru, bineinteles ca tanti demareaza in forta si ma injura ca a durat atat… Cum ziceam, o doamna 🙂

    Apreciază

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: