Atelierul meu

Pana si eu ma plictisisem de cate ori am povestit ca toata casa mea devenise un atelier. Incercam sa fur cate putin timp pentru priectele creative ori de cate ori aveam ocazia, asa ca sufrageria avea cea mai buna lumina seara. Da, dar ziua era mansarda. Si uite asa faceam zi de zi cateva ture de sus pana jos cu niste zeci de kile de nasturi, tricouri, ate, ace si alte asemenea. Tin eu la silueta, dar sa nu exageram.

Si mi-am storcit creierii timp indelungat. M-ar cam fi tentat sa imi gasesc un spatiu cozy, care sa ma caracterizeze si sa ma si inspire in acelasi timp, care sa poata fi si zona de creatie vestimentara, dar unde sa pot sa si pictez si sa am muuuuult spatiu de depozitare, atat de mult incat sa imi pot pune pe categorii toate materialele pe care le-am strans ca o adevarata furnicuta in ultimii niste ani.

Ei bine, dupa ce am cochetat vreo 2 luni cu ideea, pana la urma mi-am suflecat manecile si m-am apucat de treaba! Si din cauza mea si sotul, care btw, chiar m-am minunat ca a fost extrem de supportive, avand in vedere ca eu vin tot timpul cu proiecte de-astea speciale in cele mai nepotrivite momente si care chiar nu prea pot spune ca il ajuta in vreun fel. 🙂
Si uite asa am ajuns sa transform zona de relaxare a familiei (nefolosita de altfel de ceva vreme) in minunatia mea de atelier la care am visat multa vreme.

wpid-20150628_190441.jpg wpid-20150628_190423.jpg

Toata munca a durat vreo saptamana, dar a meritat. Sunt extrem de mandra de peretii vopsiti cu sudoarea fruntii noastre, de mesele minunate facute pe comanda speciala ca sa se invarta dupa soare, de rafturile de la Ikea, la care ne-au cam iesit ochii din cap, de oglinda minunata la care eram convinsa ca nu am toate piesele si am si sunat la Ikea ca sa ma plang, dar blonda nu le vazuse, si de panoul meu minunat care astepta de vreo 2 ani sa ii gasesc un loc care sa il puna in valoare. Aaaa si sa nu uitam de minunatul covoras cu nasturi! Nu as fi crezut vreodata ca voi reusi sa gasesc un covoras cu nasturi! Me happy! Mai am nevoie de un manechin, dar mai stau putin sa ma odihnesc!

wpid-20150702_210857.jpgwpid-20150702_200010.jpg wpid-20150702_174157.jpg

 

Nu mai trebuie decat sa ma apuc de munca!

Prima comanda a fost deja livrata din noul atelier!

wpid-20150706_165651.jpg

7 gânduri despre &8222;Atelierul meu&8221;

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: