Lumina mea

Povesteam la un moment dat ca eu am descoperit cititul destul de tarziu. Cred ca eram deja la facultate cand am inceput sa citesc de placerea cititului si nu pentru ca era in programa.
Inca de pe vremea aia a inceput si fascinatia pentru lampi. Diverse forme, diverse culori… Pe toate le visam puse intr-un colt, langa un scaun de-ala special de citit. Le visam lumina calda si atmosfera aia de comfortabil pe care o creeaza. Sentimentul ala de „acasa”, de „mi-e bine”.

Cred ca de la asta am pornit in urma cu ceva vreme cand am facut prima mea lampa accesorizata cu nasturi. Atunci citeam Alice Munro. Si m-a inspirat…  asa…

Lampa Color your day

 

Acum, la mai bine de jumatate de an, m-a cuprins iar nevoia de a crea lumina. Asa cum stiu eu. Cu nasturi. Nasturi care sa ii faca lumina mai delicata, dar care sa spuna ceva. Ma gandeam ca ar fi un foarte frumos cadou pentru o persoana pe care o iubesti. Ar putea fi folosita si ca lumina de veghe in camera copilului (noi, dupa 3 ani, am inceput sa capatam frica de intuneric, asa ca foarte multa vreme am folosit o veioza care sa o alunge). si mi-a iesit asa:

Lampa inimioarao inimioara, pentru ca iubim. Iubim relaxarea, iubim cititu, iubim viata, iubim aventura si iubim seara aia in care utem sa stam sisa citim pur si simplu, fara sa ne gandim la cat ne trezim si ce avem de facut maine.

Stiu ca nu se vede in poza, dar inimioara e, evident, accesorizata cu nasturei bleu. Am adaugat si cativa galbeni pentru contrast, dar albastrul a devenit noua noastra culoare preferata, asa ca nu ma pot abate de la preferintele baiatului. 🙂

Acum ma gandesc sa fac una in dungi. Inca mai calculez proiectul, dar mai mult ca sigur o sa o vedeti in curand.

Daca va plac tare le puteti comanda aici – cea multicolora si aici – cea cu nasturei bleu cu galben.

Seara luminata!

 

 

2 gânduri despre &8222;Lumina mea&8221;

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: