Dacă ai avea un nasture, ce ai face cu el?

Mici, mari, viu colorați sau în culori pastelate, sidefii sau mati,  sub forma de floare, de cățel sau de oita, cu toții își așteaptă cuminți rândul în cutiuța care le-a fost desemnată,  așezați după culori și separați frumos.

Simt frumusețea lor prin capacele cutiilor și am una dintre cele mai mari satisfacții atunci când îi găsesc unuia locul perfect, fie el într-o bijuterie sau pe un tricou proaspăt comandat, care va fi trimis peste mari și tari.
Unii vor deveni ochișorii lucitori ai unui personaj îndrăgit,  alții vor fi balonul care ne va ajuta sa zburam liberi în albastrul cerului.

Așa e ziua mea de lucru. Intru în atelier și mă gândesc cine va fi norocosul care va ieși azi din cutie sa bucure ochii unei persoane deosebite.

Fiecare își găsește locul pana la urma! Ca noi toți de altfel.

Au fost oameni care le-au spus ca sunt ieftini și ne-au întristat, dar au fost și oameni, mult mai mulți,  care s-au bucurat la fel de mult ca noi de frumusețea lucrurilor care se pot face cu ei.

image

Știu ca sunt doar niște nasturi, dar sunt culoare, sunt viața,  sunt optimism. Depinde doar de noi felul în care îi privim.

Așa ca: dacă tu ai avea un nasture, ce ai face cu el?

http://Facebook.com/coloryourday

14 gânduri despre &8222;Dacă ai avea un nasture, ce ai face cu el?&8221;

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: