Baleste, te rog pe alta masa! Eu am ieșit doar sa dansez!

E o treaba si cu femeile astea! Vine, așa, din cand in cand câte o perioada cand au chef sa iasă in gasca! Cand se gândesc sa iasă, deja își proiectează o imagine de-aia desprinsa parca din Sex and the city, vorba lu’Cindy Lauper – Girls just want to have fun! Si se pregătesc si se alimentează cu cat de frumos o sa fie si ce or sa se mai distreze! 5 ore departe de toate grijile, de toate responsabilitatile si de toate listele de to do! 5 ore in care pot sa se simtă bine discutand despre chestiile care le preocupa, fara sa-si facă griji ca cineva se va uita urat ca nu si-au îndeplinit datoria sau ca s-au comportat imatur sau whatever, ce frici o avea fiecare!
Așa, in teorie, suna foarte bine! Un pic mai greu e cu practica!

Totul e foarte fun si drăguț pana la prima picatura de saliva a cuiva in cocktail-ul tau, sau pana la prima mana pe fund pe care o simți. De acolo, începe sa se schimbe treaba. In primul rând te asezi si stai la masa, ca e mai safe. Daca il pune necuratul pe DJ sa pună o melodie care chiar iti place, nasol! Te ridici, ca simți ca te arde canapeaua la fund, dar privirea e ușor in sus, sau in jos, ca sa nu creadă vreun bălăbănitor ca te uiti la el. Mai e extrem de important sa iti securizezi dorsalul. Il întorci la perete, la masa, sau la prietenele tale. Acum, ca esti more or less in siguranță începi sa dansezi, asta daca nu ți-a trecut cheful sau daca nu s-a terminat melodia. Si mai faci așa, câteva tentative, pana începi sa obosesti si parca nici muzica nu e ok si parca si atmosfera e nașpa. O alta faza tare e ca începând cu ora 1 deja grupul bălăbănitorilor din club devine majoritar. O nevoie fiziologica, de genul mersului la buda, devine o excursie de initiere in lumea fentatului de masculi dornici de o noapte furtunoasa. Hmmmm…si uite cum mai tai un club de pe lista locurilor de frecventat o data la 10 ani.

Da, sunt convinsă ca depinde de locatie, de oamenii care merg acolo, de cum esti îmbrăcată si de multe altele. Ideea e ca intr-adevăr noi am fost norocoase ca nu eram nici îmbrăcate provocator si nici nu ne simteam atât de bine încât sa atragem prea mult acțiunile, insa chiar si așa a fost greu! Bietele fete de lângă noi fuseseră deja incercuite cand noi am pornit binisor înspre negocierea cu taximetriștii de centru vechi.

Mi se pare chiar trist sa nu te poți distra din cauza ca e orașul plin de oameni frustrati care ies in oraș cu motivații diferite si care nu stiu sa respecte anumite limite ale bunului simt si ale spatiului personal!

Oameni buni, daca vedeți ca cineva va tratează cu spatele, înseamnă ca nu faceți parte din lista lor de to do pe ziua respectiva. Va rog, pastrati-va balele pentru masa următoare. Pe bune ca e plin de reprezentante ale sexului frumos care ar fi încântate de o baluta in colțul gurii. O baluța doar a lor! Este realizarea lor pe ziua respectiva! Sa nu le furam aceasta bucurie! Nu va irositi energiile pe femei care au venit doar sa danseze!

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s