Fiecare portret are o poveste

La propriu!

“Cuvintele sunt puternice. Ajung direct în mintea omului şi adăuga ceva în plus imaginilor mele. Ceva ce nu poate fi obținut cu un aparat de fotografiat.. Imaginile mele au în spate o poveste care poate fi citită.”

 Juan Osborne

In ultima vreme am devenit fan webcultura.ro! Au articole care acopera toate zonele de arta si de frumos si articolele sunt scrise intr-un stil pe sufletul meu.

Astazi mi-a atras atentia o poveste geniala despre un arhitect, pe nume Juan Osborne, care face imagini/ grafica cu poveste, adica din poveste, adica portretul in sine este facut din cuvinte. Si nu vorbim despre orice cuvinte, ci cuvinte alese astfel incat sa fie relevante pentru ceea ce arata imaginea respectiva.

„Imaginea care urmează a plecat de o fotografie de Michael Ezra. Pentru realizarea ei, Juan a parcurs 50 de poeme dedicate femeii și a ales cuvintele care a considerat că exprimă cel mai bine ceea ce spune imaginea. În total, 140 de cuvinte.”

Woman in words

Sursa: Webcultura.ro

De fiecare data cand postam cate un tablou facut de mine, incercam sa ii pun tot timpul povestea din spate. Povestea asta din spate il intregeste, ii da toate sensurile pe care omul  care l-a creat le traieste.  Juan Osborne, mai tare decat toti, a pus povestea direct in imaginile lui!

Cititi povestea mai in detaliu aici!

Cititi despre artistul Juan Osborne http://www.juanosborne.com/!

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s