Tu unde te vezi peste 5 ani?

Sunt convinsă ca măcar o data in viata ai avut o întâlnire, genul interviu, in care o doamna afectată, cu fata aia specifica de reprezentant al departamentului resurse umane, cu o atitudine ușor superioara, te-a întrebat: „si unde te vezi peste 5 ani?”

Mie mi s-a întâmplat. Si nu doar o data. 

Dar zău daca mi-as fi imaginat eu, in urma cu 5 ani ca aici voi fi astăzi. 

Mai am o saptamana si fac 34 de ani. Acum 5 ani m-as fi vazut poate intr-o poziție de director de marketing in compania in care lucram atunci, sau in alta companie. Lucrurile atunci erau perfect clare. Știam care trebuie sa imi fie „career path” si știam la ce ora trebuie sa fiu la serviciu, dar mai rar știam si la cat voi fi înapoi acasă.

Acum, lucrurile nu mai sunt la fel de clare. De multe ori am senzatia ca toate lucrurile sunt haotice si ca nu ma pot organiza destul de bine. Mi se întâmpla, poate tocmai de-asta, sa duc dorul vieții organizate de atunci din cand in cand. 

Noroc ca e doar din cand in cand. In restul timpului sunt recunoscătoare momentului in care am pornit pe drumul asta. Viata mea e un mare mix de hobby-uri si proiecte pe care le fac pe toate cu aceeași pasiune. Am inceput cu pictura si proiecte de marketing. Am continuat cu nasturi si consultanta pe strategie. Am adăugat si mai multi nasturi, si mai mult marketing si design vestimentar. Si toate sunt condimentate cu mult mai mult timp cu băieții mei si cu weekenduri pe care nici unul nu le va uita vreodată.

Nu stiu sa spun unde ma vad peste 5 ani, dar stiu sigur ca ma vad făcând ceea ce imi place! Eu asa ma vad si atunci! 

Tu? Unde vei fi peste 5 ani?

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s