Sunt doar un om căruia îi pasă!

Nu știu cum se face ca toate ideile de subiecte faine îmi vin în cele mai nepotrivite momente. Dar nu ca vin, vin cu flow, cu nume și fir epic. Când sa ajung și eu într-un loc decent unde sa mă pot așeza sa scriu, mai scrie dacă se mai leagă.

Mă amuza tot timpul alergătura asta. Data viitoare cred ca opresc în mijlocul orașului și mă apuc sa scriu ca sa fiu sigura.

Așa mă apucase zilele trecute. Mi-am amintit de o doamna care mi-a comentat foarte inversunata la una dintre postari care a fost preluată de cei de la smartwoman.ro. După ce a citit doamna postarea despre Antreprenorial și hobby a hotărât!  Eu vând modele false. Business-ul cu nasturi nu funcționează.  Știe dumneaei pe cineva care a încercat și nu a mers.
Am simțit nevoia atunci sa comentez, după care m-am gândit ca nu merita. Singura problema este ca Mi-a rămas în cap comentariul, ceea ce înseamnă ca m-a deranjat mai tare decât altele.

Simt nevoia, ca reacție la comentariul doamnei sa vin cu un răspuns mai larg.

Revenind la povestea de la care am pornit, și pe care o găsiți aici, ea a venit de undeva din suflet, din experiențele trăite de mine în ultimii ani. E din seria „been there, done that”. Era o încurajare pentru toți cei care au un hobby sau care nu au timp nici măcar sa își găsească unul. Era un „se poate, fa-ti curaj” pentru ei toți.
Nu vreau sa mă vând ca un model. Nu susțin ca se poate trai dintr-un hobby. Ce vreau eu este sa trag un semnal de alarma celor care deși sunt încă la prima tinerețe își trăiesc viața de parcă îi așteaptă sfârșitul. Sunt înconjurată de prieteni care se lasă măcinați de un job care deși le susține cheltuielile, ajung sa plătească un cost mult prea mare pentru asta.
Văd tineri care ajung seara acasă fără energie sa se mai poată ridica de pe canapea ca sa facă orice. Singurele perioade în care simt ca trăiesc sunt weekendul și vacantele.

La ei m-am gândit atunci când am scris. Știu care este energia pe care un hobby ti-o poate oferi și este nevoie doar de puțin curaj sa ieși din zona ta de confort. Știu ca e mult mai ușor sa nu faci nimic în plus și sa dai vina pe job și pe lipsa timpului, dar din păcate atunci când o sa tragem linie o sa constatam ca în viața noastră doar am
supraviețuit, nu am trăit. 

Dacă as ști ca am reușit sa conving 10 oameni sa facă treaba asta; m-as declara fericita!
Așa ca doamnei care a comentat nu îi pot spune decât ca nu mă consider un model. Sunt doar un om căruia îi pasa.

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s