My alternative Berlin

Ieri am avut o zi geniala si trebuia sa va povestesc.
In continuarea primei zile plină de culoare si descoperiri usor din alta sfera, pentru ziua de ieri aveam programul deja facut.
In weekend, fix cu o zi înainte de plecate mi-a povestit un prieten ca el a fost intr-un tur neconvențional al Berlinului. Turul era for free (adică lăsai tips la final) si te plimba 2 ore in zone mai ciudatele. Eu, ciudata din fire, normal ca mi-a sunat foarte bine.

Am intrat pe site-ul oamenilor si am gasit o treaba si mai tare: un tur al Berlinului cu tema street art/ graffitti plus workshop sa inveti sa manevrezi spray-urile. This is miiine!

Am umblat ieri la picior cam jumatate de oraș, cu un ghid neozeelandez foarte tare, si el artist in zona de street art, pasionat de paste up. Ne-a povestit baiatul despre începuturile mișcării asteia, ne-a arătat unele dintre cele mai tari picturi murale din Berlin, ne-a dus la zonele de creatie a artistilor. Ce sa mai, m-am intors leșinată de oboseala, dar super incantata.

Workshop-ul a fost foarte tare! Nu știu neaparat daca workshop-ul in sine, dar numai faptul ca am pătruns in atelierul lor si au stat cu noi sa ne arate si sa ne îndrume, mi s-a părut genial.

Asa ca, daca veniți vreodată la Berlin, va recomand cu caldura turul alternativ, dar doar daca va pasionează subiectul pentru ca focusul este clar pe zona asta, fara povesti prea multe legate de Berlin, istorie sau obiective turistice!

Mai multe detalii găsiți pe link-ul de mai jos:
Alternative Berlin

Ca sa vedeți un om fericit, am pus si o poza cu mine exersand tehnica de graffitti cu stencil. 😍
20140605-123048-45048028.jpg

20140605-123100-45060753.jpg

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s