Femei de povestit

Și cum stăteam eu, așa, acasă, în plin proces de împrietenire cu fiica mea și foarte grijulie să nu îi dau senzația vreun pic fiului meu că nu mai are porția lui de de toate, așa ce chef de treabă mi-a venit, ce nu vă puteți imagina. Sa am.si eu măcar o bucățică din timpul meu, în atelierul meu, cu nasturii și picturile mele. 

Eeee, acum problema se pune sa găsesc acea mica bucățică de timp de lucru. Mersul pe sârmă ocupă mult timp și mai și obosește tare, dar e mai mult decât necesar. 

Treburile casnice, și ele, își cer dreptul, cu tot ajutorul celorlalți membri ai familiei, nu ai cum sa renunti la ele cu totul. 

Și aşa am început să mă uit în curtea vecinilor, cum s-ar spune, în încercarea de a vedea „altele cum fac”. Și în tot procesul ăsta am aterizat într-o comunitate de toată povestea – Work at home moms! Mai, oameni buni, de când am descoperit acest grup nu îmi mai vine să mai dorm. Cu copilul pe umar, batand de zor sa scoata aer, citesc gasesc priduse si povesti facute de niste super femei, cu o energie si o pofta de viata cel putin impresionante. Am găsit un grup de femei atât de pasionate de ceea ce fac și atât de pline de creativitate, de energie, de inspirație și de ce altă resursă vă trece prin cap, încât nu îmi mai vine să dorm noaptea. 

Ma trezește maimuța mica la alăptat și mă uită Dumnezeu citind și postând oferte și comentarii și notând idei noi care mă pocnesc în miez de noapte sau în prag de dimineață!

Mă declar fascinată de ce pot doamnele acestea sa facă, unele dintre ele chiar și cu câte 3 copii în dotare!

Dacă v-am făcut curioși, vă invit să le urmăriți pe link-ul:http://wahm.ro/

Și vă invit la târgul de Paște, unde veți putea vedea produse făcute de unele dintre minunatele de aici.  Evenimentul de pe Facebook îl găsiți aici.

Și dacă tot am făcut această descoperire, care pe mine m-a inspirat si m-a motivat deopotrivă, am hotărât ca în fiecare săptămână să vă spun câte o poveste a uneia dintre membrele acestei comunități, sub numele „Femei de povestit”.

Va aștept cu drag!

Nico

2 gânduri despre &8222;Femei de povestit&8221;

  1. Superb ! Ai un stil de a scrie de nu te poți opri din citit ! Nu prea urmăresc bloguri, dar mi-ai trezit tare interesul. Cum le faci pe toate, nu știu :)). Apropo de ce ai spus…o sa arunc și eu un ochi în curtea ta :P. O zi minunata și mult spor !

    Apreciază

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici: