Ok, panic!

Recunosc, am perioadele mele in care sunt praf! Dar pe bune! Imi zboară mii de idei si gânduri prin cap, dar nu le pot clasa. Am nevoie de energie ca sa le organizez si sa le pun pe fiecare in sertarasul ei. Dar nu pot. Așa ca ajung sa ma gândesc la multe, dar fără sa vad the way.

Înainte de sarbatori eram plină de idei creative. Si nu haos, ci organizate. Le vedeam all the way pana la implementare. De Craciun chiar ma gândeam ca diferența dintre a fi angajat si a face ceva cu pasiune pentru tine e ca de la job daca iti iei concediu iti blochezi mintea. Nu vrei timp de o săptămana sa te gândești la ce te așteaptă cand te intorci. Eeeee, cu totul altfel sta treaba cand jobul e visul tau. Te aleargă continuu! Nu vrei sa dormi! Nu vrei sa iei pauza, darămite concediu! Cand ajungi sa faci ce visezi cum ai putea sa iti parchezi ideile? Ai o teama! Daca o sa le uiti? Daca nu vor mai veni înapoi?

Cam așa am fost pana înainte de Revelion. Ai mei făceau la carnati si cozonaci si eu alergam pe la târguri de handmade.

Dupa care am plecat la munte. Familie, copil, febra la copil. Tot capul meu a devenit un vid. La început a fost o obsesie sa fac copilul bine si sa ne simțim bine cu toții. Dupa care mi-am dat seama ca de fapt capul meu s-a golit de idei ca sa facă loc pentru amintiri frumoase. M-am relaxat si m-am distrat văzând si simțind iarna prin copilul meu. E tare distractiv sa te dai pe derdelus direct pe fund. Uitasem de asta!

M-am surprins la un moment dat ca nu ma mai gândisem la nasturii mei de câteva zile bune. Si a fost faza aia de „ok, panic!”. Tot drumul spre casa m-am gândit doar ca nu am idei. Ma intrebam continuu de ce sunt blank. In prima faza imi programasem astăzi sa imi notez toate ideile care imi vin si sa le prioritizez. Așa si? Care idei? Așa ca am facut ce ma linisteste! Am citit! Culmea e ca a functionat! M-am relaxat! Am închis cartea la un moment dat si au început sa vina! Suvoaie! Ce credeți ca o sa fac maine? Nu, nu o sa citesc! O sa fac ce trebuia sa fac azi! Sa ne organizam puțin! Si ce daca nu e luni? Pot începe cand vreau eu! Si ia uite cum am învățat încă un lucru despre mine: ideile bune imi vin cand ma relaxez! Trebuie sa le las pe ele sa ma alerge pe mine, nu sa le forțez! Nu trebuie decât sa am mintea deschisă si un pix si agenda langa!

Stiu ca ai o părere despre asta! Imi poți spune aici:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s